s

Статии

4 февруари 2020
АГРА 2020 - Пловдив

И тази година АГРО ТЕР 2016 ще участва на международната селскостопанска изложба АГРА 2020. Заповядайте в 13-та палата, място 13С4.

[прочети още]
26 юли 2019
НОВО - 7 слойни покривни найлони за оранжерии

В началото на годината RKW инсталира новата си машина за производство на 7 слойни фолиа във фабриката си в Белгия. След няколко месечни тестове и настройка на машината, вече се произвеждат 7 слойни покривни найлони за оранжерии. В момента се изпълняват с приоритет заявките за САЩ и Мексико, но до края на годината ще можем да предложим този продукт и на нашите клиенти.

[прочети още]
18 април 2019
Холандски бои за засенчване на оранжерии

От този месец АГРО ТЕР 2016 започна партньорство с холандската Houweling Groep. На първо време започваме да предлагаме два вида бои за засенчване на оранжерии - La Blanche и Witvast. Повече информация за самите продукти може да намерите на интернет страницата ни в раздел - Бои за засенчване на оранжерии.

[прочети още]
1 февруари 2019
Агра 2019

И тази година АГРО ТЕР 2016 ще участва на международната селскостопанска изложба АГРА 2019. На 20 и на 21.02 на щанда ни в 13 палата ще присъства и представител на RKW-GROUP,HYPLAST - производителя на висококачественият покривен найлон за оранжерии Hytilux, с който ще можете да разговаряте и да поставите вашите въпроси, ако имате такива относно покривните найлони за оранжерии. Заповядайте в 13-та палата, място 13С4.

[прочети още]
20 декември 2018
Нови торове за биологично и конвенционално земеделие

От днес АГРО ТЕР 2016 започва да предлага на нашият пазар продуктите на италианската фирма FOMET SpA. С над 45 годишен опит в производството на торове от био произход за професионалното земеделие, фирмата произвежда изключително висококачествени продукти разработени по собствена технология за контролирано изтегляне на органични матрици от животинска тор. За разлика от подобни продукти на други фирми, FOMET не използва горещ въздух за ускорено изсушаване на субстанцията а всички процеси продължават естествено 7 до 9 месеца, което гарантира богати и биоактивни торове.

[прочети още]
12 април 2018
PERLKA - калциев цианамид, вече и на нашият пазар.

От април месец тази година, АГРО ТЕР 2016 си партнира с немската фирма AlzChem. В продажба вече е пуснат изключителният продукт PERLKA, калциев цианамид с огромно приложение в селското стопанство. Открит преди повече от 100 години, този продукт не напразно е наречен черното злато, заради широкият си спектър на употреба и високите ползи, които носи на селскостопанските производители. Това не е просто минерален тор, а многофункционален тор с множество допълнителни свойства за редуциране на редица болести по растенията и почвата. Повече информация, можете да намерите на нашият сайт, в секция - Гранулирани торове

[прочети още]
3 октомври 2017
200 миронов покривен найлон от HYPLAST

От днес предлагаме на пазара и 200 микроново фолио (покривен найлон) за оранжерии от HYPLAST на немската група RKW-Group. Фолиото е със всички качества и параметри на предлаганото до сега от същата марка 150 микроново фолио, но с още по-добра здравина на скъсване и съответно по-голяма гаранция на свойствата, и срещу UV прегаряне.

[прочети още]
13 февруари 2017
Ново полиетиленово фолио за покриване на оранжерии.

От днес на пазара е налично и висококачественото полиетиленово фолио за покриване на оранжерии на немската група RKW. АГРО ТЕР 2016 ООД е директен вносител и представя на българският пазар уникално със своите качества покривно фолио. Повече информация за продукта можете да намерите на нашата уеб страница.

[прочети още]
17 ноември 2016
Безплатна доставка до офис на Speedy при закупуване на над 600кг. торове Haifa

От 01.11.2016г. Предлагаме безплатна доставка до офис на Speedy при закупуване на над 600кг. водоразтворими или гранулирани торове Haifa. Възможно е и комбиниране на различни продукти от марката.

[прочети още]
30 октомври 2015
Стартира електронният магазин на АГРО ТЕР ЕООД

Уважаеми клиенти, от 30.10.2015 предлагаме за ваше удобство и електронният ни магазин, където ще може да се запознаете със стоките, които предлагаме

[прочети още]